Hvorfor Matfryd?

Jeg har en bok jeg skriver ned oppskrifter i. Enkelte ganger finner jeg oppskrifter på nett som jeg liker. Og noen finner jeg i kokebøker eller blader. Noen ganger tilpasser jeg litt og gjør egne forbedringer. Og lenge har jeg ønsket meg et sted å samle disse utprøvde og vellykkede. Og derved var vi i gang med prosjekt Matfryd.

Dette er egentlig ikke en matblogg. Det er et sted jeg samler de oppskriftene jeg bruker selv og som jeg ønsker å ha tilgjengelig uansett hvor jeg er. Om noen har glede av å titte på oppskriftene så feel free. Men som sagt – jeg har ikke laget en matblogg for andre. Den er mest til mitt eget bruk.

3 comments

  1. Hallo! Flott med disse sidene Kan noen gi meg en idiotsikker oppskrift på Bernaisesaus? Er veldig takknemlig hvis noen har en enkel og grei oppskrift.

  2. Vil gjerne dele denne oppskriften – den er både kjempelett og god; 4,5 dl. Melk
    165 gr. Margarin
    185 gr. Hvetemel
    4 egg
    Kok opp melk og margarin.
    Rør inn melet til deigen «slipper» gryta.

    AVKJØLES

    Rør i ett og ett egg av gangen.
    Her kan man velge om man vil tilføre smaker. Jeg bruker vaniljesukker og rosiner.

    Settes på stekeplate med to spiseskjeer.
    Stekes på 225 grader på midterste rille i 20 – 30 min.

    Blir ca. 25 – 27 stk
    Kan f.eks pyntes med melis. Et alternativ er jo å dele i to og ha i eggekrem, vaniljekrem eller rett og slett bare krem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s