Tandooripai med kylling

Paibunn:

1,5 dl Sammalt hvete
1,5 dl hvetemel
Salt og pepper
60 g Smør
60 gram Kesam, orginal
3 ss Vann, kaldt

Fyll:

2 dl Matlagingsyoghurt
400 gram Kyllingfilet
1 rød paprika
2 stk Egg
1 dl Melk
1 pose Tandoori chicken spice mix (Santa Maria)

Kjør hvetemel (bruk gjerne en blanding av grovt og fint mel), smør, kesam, vann, salt og pepper i foodprosessoren på høy hastighet – OBS! Ikke for lenge

Kjevle eller trykk ut deigen i en paiform som er 24 cm i diameter. Sett formen i kjøleskapet i en time. Prikk paiskorpen med en gaffel.

Bunnen stekes i ca. 10 min på 200 °C.

Bland matyoghurt og tandoori kryddermiks til marinade. Tilsett kyllingfiletene og mariner i ca. 1 time. Ta kyllingen ut av marinaden og spar 1/4 av denne til eggeblandingen. Fordel kyllingen og paprikaen i paideigen. Visp sammen egg, melk og tandoorimarinaden. Hell den over kyllingen.

Stekes på 180 °C i ca. 25 minutter eller til eggeblandingen har stivnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s