Randis horn

2 ts bakepulver
800 g hvetemel1/2 ts salt
1 1/2 dl sukker
50 gjær
100-150 g smør
1/2 l melk/vann

Smelt smøret. Ha i melk. Væsken skal være fingervarm. Ha i gjæren.

Ha væsken i en bolle sammen med mel, salt og sukker. Elt det sammen til en smidig deig. Bruk eventuelt litt mer mel.

Dekk bollen og la den heve i ca 40 minutter uten trekk på et lunt sted.

Elt deigen og del den i tre. Kjevle dem runde (som en pizzabunn). Skjær ut åtte trekanter (som en kake).

Stekes på 225 grader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s