Oksegryte med kokosmelk

500 g Flatbiff av storfe
2 ss Olje til steking
3 dl Kokosmelk
1 Gulrot
1 Løk
1 Grønn paprika
1 Rød paprika
2 Tomater
1 ts Salt
1.5 ss Karri
0.5 ts Nellik, malt

Skjær kjøttet i 3 x 3 cm terninger. Brun kjøttet i olje i en dyp tykkbunnet gryte.

Skjær løk, gulrot, paprika og tomat i ganske små stykker. Ha grønnsakene i gryten.

Tilsett krydder, rør godt og tilsett kokosmelk.

La det hele småkoke i 30 minutter.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Server oksegryten med kokt ris.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s