Boller

4,5 dl. Melk
165 gr. Margarin
185 gr. Hvetemel
4 egg
Kok opp melk og margarin.
Rør inn melet til deigen «slipper» gryta.

AVKJØLES

Rør i ett og ett egg av gangen.
Her kan man velge om man vil tilføre smaker. Jeg bruker vaniljesukker og rosiner.

Settes på stekeplate med to spiseskjeer.
Stekes på 225 grader på midterste rille i 20 – 30 min.

Blir ca. 25 – 27 stk
Kan f.eks pyntes med melis. Et alternativ er jo å dele i to og ha i eggekrem, vaniljekrem eller rett og slett bare krem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s