Eplekake for diabetikere

300 gr margarin
2 dl sukker
1 ts flytende søtningsmiddel
4 egg
3 dl havregryn, lettkokte
3 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 dl lettmelk
100 g mandler
4 epler
kanel

Skrell og del eplene i båter. (legg dem i sitronvann så de ikke blir brune) Rør margarin, sukker og søtningsstoff hvitt. Tilsett 1 og 1 egg, rør dem godt inn. Rør i det tørre og så melken og halvparten av nøttene. Fordel røren i en 26 cm springform som er godt smurt. Fordel eplebåtene i et pent mønster over røren. Dryss på resten av nøttene og kanel. Stekes i ca 45 min ved 175 grader i vanlig ovn. Avkjøl kaken i formen.

One comment

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s