Iskake

150 g skåldete, malte mandler
4 eggehviter
1 ss honning
150 g sukker

Smelt honning i vannbad. Pisk eggehviter og sukker, bland inn honning og mandler. Ha i smurt form ( 24 cm )- gjerne med bakepapir i bunn, nederst i ovn på 180 gr i ca 15 min. Avkjøl i form

Fyll:

2 beger creme fraiche
250 gr philadelfia  kremost, naturell
500 gr melis
1 kurv jordbær

Bland creme fraiche, melis og ost til jevn røre, ha i renset, oppdelt jordbær- jevn røre i foodprossesor eller lign.

Hell oppi springformen med mandelbunnen – settes i fryseren. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s