Semulepudding m/rød saus

3 ss semulegryn

1/2 l melk

1 ss sukker

2 mandeldråper

semulegryn og melk småkokes i 10 min. Rør hele tiden. Hell i bolle og sett kaldt.

 

Rød saus

1 dl saft

2 dl vann

1 ts potetmel

3 ss kaldt vann

 

Saft og vann kokes opp. Deretter røres potemel og 3 ss kaldt vann inn. Sett til avkjøling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s