Min syltetøykake

250 g smør

250 g sukker

2 egg

250 g hvetemel

1 ts bakepulver

 

Smør og sukker røres hvitt. Deretter røres eggene i før hvetemel og bakepulver siktes inn. Halvparten av deigen fordeles i en smurt rund form (26 cm) og stekes ca 15 minutter ved 175 grader. 4-5 ss tykt syltetøy (f.eks. eplesyltetøy) legges på. Resten av deigen fordeles over syltetøyet i klatter. Deretter hakkes en neve mandler som strøs over.

Kaken stekes ca 1/2 time ved 175 grader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s