Medisterkaker 2

1 kg medisterdeig 23 % fett – malt på 3 mm kvern
1 ss finhakket løk
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts ingefær
1/4 ts muskat
1/4 ts allehånde
1/4 ts nellik
1/4 ts koriander
3 ss potetmel
3 dl melk
1 egg

 

Bland medisterdeigen med saltet. Rør til massen blir seig. Spe forsiktig med 2/3 av melken og egget (melken bør ha samme temperatur som deigen) Rør til massen blir seig. Bland inn potetmel, krydder og løk. Ha i resten av melken og bland til massen blir seig igjen. Stek kaker på 70-90 gram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s