Kokoskake

Kake

2 egg

125 g sukker

100 g hvetemel

1 ts bakepulver

100 g smeltet smør

 

Fyll

50 g smør

50 g sukker

50 g kokos

1-2 ss fløte

 

Egg og sukker piskes til eggedosis. Deretter blandes det våte i det tørre. Kaken stekes i smurt, strødd form ved 190 grader.

Fylles blandes og varmes i en kjele. Ta ut den nesten ferdige kaken og ha på fyllet. Stek ferdig til fyllet er lyst brunt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s