Fastelavensboller

1/2 l hvetemel

1/2 dl sukker

1/2 ts kardemomme

2 ss smør

2 dl melk

25 g gjær

Smelt smøret. Tilsett melk og varm opp til 37 grader og tilsett deretter gjæren som røres ut. Bland det våte i det tørre. Eltes og settes til heving. Trill ut boller og hev dem før steking. Pensles med egg. Fylles med nypisket krem og syltetøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s