Fastelavensboller

1/2 l hvetemel

1/2 dl sukker

1/2 ts kardemomme

2 ss smør

2 dl melk

25 g gjær

Smelt smøret. Tilsett melk og varm opp til 37 grader og tilsett deretter gjæren som røres ut. Bland det våte i det tørre. Eltes og settes til heving. Trill ut boller og hev dem før steking. Pensles med egg. Fylles med nypisket krem og syltetøy.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s