Sjokolademousse m/pisket krem

2 dl kremfløte
225 g kokesjokolade
4 eggeplommer
2 egghvite
100 g melis

Pass på å ha romtempererte egg.

  1. pisk fløte til myk krem og sett den kaldt
  2. Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
  3. Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene. Vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene

Ha sjokolademoussen i porsjonsformer, eller en stor bolle. Settes kjølig i minst 2 timer før servering. Server sammen med litt pisket krem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s