Pasta Carbonara

500 g Tagliatelle
4 egg
3 dl matfløte
100 g revet ost (for eksempel jarlsberg eller parmesan)
100 g bacon i terninger
2 fedd hvitløk
nykvernet pepper
Litt salt

FREMGANGSMÅTE:

Sett på en kjele med rikelig vann og salt og ha i pastaen når det koker. Fres baconet sammen med finhakket hvitløk. Sett det til side.
I en skål piskes det sammen egg, fløte og ost med en gaffel. Kvern i litt pepper og litt salt.s Hell bacon og hvitløk oppi og bland godt.

La pastaen renne av og ha den tilbake i kjelen sammen med bacon og eggeblandingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s