Horn

120 gr smør
6 dl melk
1 pakke gjær
800 gr hvetemel
2 ss sukker
1 ts salt

1 egg til pensling
Valmuefrø

Smelt smør og bland i melken, varm til det er fingervarmt.
Rør ut gjøren i væsken.
Bland mel, sukker salt, og hell væsken over det tørre, bland godt. Tilsett mer mel til deigen er glatt og slipper bollen.
Heve under plast 30 min.
Kjevle runde leiver og del i passende trekanter som du ruller sammen til horn.
Etterhev 20 min.
Pensle med egg og dryss sesamfrø på.
Stekes på 220 grader i 10-15 minutter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s