Hjemmelaget vaniljesaus

4 dl melk
2 egg
2 ts potetmel
1 ss sukker
1 ss vaniljesukker

Fremgangsmåte:
Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, men ikke la sausen koke. Sett kjelen til avkjøling når vaniljesausen er passe tykk. Smak til med vaniljesukker. Server enkel vaniljesaus til rips, blåbær eller bringebær som hverdagsdessert. Vaniljesausen er rask å lage, faktisk like rask som å lage av en pose, og smaken blir hjemmelaget og god.

Denne oppskriften fant jeg på NRK sine sider. Utrolig praktisk når man står i beit for en pose vaniljesauspulver. Også er det jo like enkelt som pose, faktisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s