Svinefilet med fløte og bacon

1 hel indrefilet av svin eller 1/2 kilo skinkebiff/skinkefilet
1 pakke med bacon
1/3 l matfløte
stekt champignon
1 løk
2 fedd hvitløk
ev. paprika
Revet ost
krydder

Del svinefilet opp i passe stykker og brun dem lett i pannen (slik at de får stekeskorpe) krydre med favorittkrydderet. Bitene legges i en ildfast form. Deretter stekes sopp, bacon, hakket hvitløk og løk og has over. Fløten helles over, og det hele dekkes med revet ost.

La det stå på ca. 200c i ca 20-25 min.

Denne oppskriften fant jeg på nettet og serverte i et familieselskap. Aldri har en ildfast form blitt så grundig renskrapt. Og svigermor snakker om denne retten fortsatt.

Reklamer

7 comments

  1. herlig! denne skal jeg prøve, among other things her inne. Bare sier fra at jeg kikker innom av og til, for å se etter gode tips, ser ut som vi har samme smak i hva som er GODT! :))

  2. Serverte denne retten første gang for mine sønner, svigerdatter og barnebarn. Jeg supplerte med gulrøtter som jeg skar med en «grov» ostehøvel og stekte sammen med de andre grønnsakene. I tillegg (for å drøye litt) serverte jeg broccoli ved siden av retten. Og potetmos. Det var en suksess og da må det gjentas. Nå er kjøkkenbenken full av disse ingredienser og jeg håper de 4 damene som kommer i kveld også synes dette er nydelig. I dag serveres det ris til. Tusen takk for flott oppskrift. Kunne kanskje tenke meg en angivelse av hvor mange oppskriften er beregnet på. Vennlig hilsen Anneh

  3. Nydelig rett. Stekte litt hvitløk sammen med løken og hadde båndspagetti til sammen med en god salat. Dette kommer jeg til å lage mer av og det fine er at en kan variere ingridiensene opg tilbehøret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s