Sommerdessert

3 egg
3 ss sukker
saft av 1 sitron
2 plater hvit gelatin
4 appelsiner
1 1/2 dl kremfløte
hakkede mandler

Klipp opp appelsinene i en bolle. Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Press sitronen og varm saften opp sammen med gelatinen. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland eggedosis og sitronsaft m/gelatin. Det hele helles over appelsinene. Pyntes med krem og hakkede mandler.

Denne desserten lærte jeg å lage på skolekjøkkenet på ungdomsskolen. Og den har fulgt meg siden. En skikkelig god og frisk dessert som fungerer både til hverdags og til fest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s