Pølser i horn

2 ss smør
4 dl melk
50 g gjær
1 l hvetemel
1 ts salt
1 ss sukker
16 grillpølser

Smelt smør i en kjele og ha i melken (37 grader). Rør ut gjæren i melken. Det våte blandes i det tørre. Elt lett sammen og sett til heving. Deigen skal ikke bli seig. Etter heving knas deigen og deles i fire. Kjevle hver del til en sirkel som deles i 4 snipper. Snippes rulles fra den ene brede enden rundt en pølse. Heves. Pensles med egg eller litt sukkervann og stekes gyllenbrune midt i ovnen. 250 grader i ca 10 minutter

Enda en oppskrift jeg har med meg fra skolekjøkkenet. Nå har jeg lært den til datteren min også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s