Pølsegrateng

2-3 røkte kjøttpølser el. 6-8 grillpølser
ev. 1 løk (lett stekt)

2 ss smør
2 ss hvetemel
4 dl melk
1/4 ts salt
1 kryddermål pepper
1/2 ts muskatnøtt
5 dl revet ost
3-4 egg

Begynn med å lage hvit saus. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med melk. Avkjøl og rør inn salt, krydder, revet ost og egg. Ta eventuelt skinn av pølsene og skjær dem i skiver. Legg pølsene i en smurt ildfast form og hell over ostesausen. Stek i ovn ved 200 grader i ca 40 minutter. Serveres rykende varm med poteter og godt brød og ev. litt grønnsaker (salat).

Denne oppskriften fant jeg mer eller mindre på av meg selv med basis i en oppskrift på broccoligrateng. Ungene elsker den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s