Blåskjellsuppe

5-6 porsjoner

2 nett med blåskjell
1 rød løk
4-5 fedd hvitløk
2-3 dl hvitvin
3 ss tomatpuré
2 ss sweet & sour chilisaus
kremfløte
fersk bladpersille

Hakk løk og hvitløk og fres i en kjele. Ha i blåskjellene og hvitvinen. Damp til blåskjellene åpner seg. Rør i tomatpuré og chilisaus og rør godt rundt i skjellene. Hell over kremfløte, dryss over bladpersille og la det få et raskt oppkok.

Kilde: Sven Nordins kokebok

Vi er veldig glade i blåskjell, men har savnet en god oppskrift. Da en venninne kom hjem til meg med blåskjell og oppskrift som fungerte var kvelden reddet. Drikk gjerne resten av hvitvinen til skjellene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s